Dé plek in Rijswijk waar kinderen van 4 tot 12 jaar samen kunnen ontdekken, spelen en groeien.

Kindcentrum SnijdersKindcentrum Snijders is dé plek in Rijswijk waar kinderen van 4 tot 12 jaar samen kunnen ontdekken, spelen en groeien. Gewoon door hun eigen nieuwsgierigheid en interesses te volgen. Door elkaar uit te dagen en te helpen, ondersteund door ons team van vakkundige, enthousiaste pedagogen en leerkrachten. Met elkaar zijn we meer dan een kinderopvang en een school. En daar zijn we meer dan trots op!

Ieder kind beschikt over een eigen schat aan talenten, en leert op zijn of haar eigen manier. Wij helpen ze graag bij het ontdekken en uitbouwen van die talenten. In onze aanpak sluiten we aan op de individuele ontwikkeling. Je ziet dat terug in de vloeiende overgangen binnen het kindcentrum; wanneer kinderen eraan toe zijn, zetten ze de volgende stap. We werken vanuit de behoeften en interesses van het kind, in de uitdagende en rijke leeromgeving van ons kindcentrum.

Kindcentrum Snijders is een samenwerking tussen Kinderopvang Morgen en Lucas Onderwijs. In het kindcentrum vind je voor- en buitenschoolse opvang en basisonderwijs.

Naar de website van Kindcentrum Snijders