Een mooie kans voor mijn toekomst

Christina begon in januari 2022 met het BBL-traject voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (GPM 4) bij Kindcentrum BuitenRijck in Rijswijk. Zij vertelt waarom ze de overstap naar de kinderopvang maakte en hoe het haar bevalt.

Ik heb eerst niveau 2 helpende zorg en welzijn gedaan. Ik wilde eigenlijk de ouderenzorg in. Tijdens de studie vond ik dit toch niet bij mij passen. Dus opnieuw op zoek. Ik kwam toen uit bij de kinderopvang. Het is namelijk mijn droom om met kinderen te werken en te zien hoe ze in hun ontwikkeling grote sprongen maken. Via de BOL opleiding liep ik stage bij BuitenRijck.

Tijdens mijn stage bij BuitenRijck kreeg ik de mogelijkheid om het BBL-traject te doen. Dit zag ik als een mooie kans voor de toekomst. Dit wilde ik altijd al!

Ik vind het mooi en interessant om een baby te zien opgroeien tot een kleuter met een eigen wil, idee en persoonlijkheid. Kinderen geven mij energie en ik word super gelukkig van ze. Ik vind het gaaf om te zien hoe kinderen vooruitgang boeken in hun ontwikkeling, wetend dat ik daar onderdeel van ben. Met kinderen werken geeft mij energie. Het geeft mij voldoening als ik ze zie groeien en zich ontwikkelen.

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!