Werk mee aan een toekomst waarin alle kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Dit zijn wij

Morgen is een middelgrote koepelorganisatie met verschillende kinderopvangmerken en integrale kindcentra. We hebben vestigingen in Den Haag-Ypenburg, Rijswijk, Delft en Westland-Wateringen. We bieden de mogelijkheden van een grotere organisatie, maar zijn klein genoeg om korte lijntjes te hebben met alle medewerkers.

Al onze merken hebben hun eigen identiteit en aanpak, en voegen iets unieks toe aan het geheel. Ons servicecentrum in Rijswijk zorgt onder andere voor HR-zaken, carrièrebegeleiding, pedagogische ondersteuning en opleidingen binnen onze eigen Morgen Academie. Onderling delen we kennis en expertise. We geloven namelijk dat je samen een beter resultaat krijgt dan alleen. Een ander voordeel; er zijn binnen Morgen echt heel veel ontwikkelingsmogelijkheden, voor wie dat wil.

Ontdek welk merk van Morgen het beste bij jou past

pedagogisch expert up

We zoeken jou

We zoeken mensen zoals jij. Die, net als wij, geloven dat goede, inspirerende en uitdagende kinderopvang het verschil maakt. Die snappen wat LOL in je werk betekent, namelijk niet alleen plezier, maar ook Leiderschap, Openheid en Lef. Zaken die iedere werkdag mooier maken en die we daarom toejuichen in ons dagelijks werk.

Je bent op je best, als je het werk doet waar je hart ligt. En als je kunt doen wat je écht leuk vindt. Daarom geven we iedereen de ruimte om vanuit zijn of haar eigen talent en passie te werken. Ben je een creatieveling in hart en nieren, ga dan op ontdekking met de kinderen. Zie je kansen om onze opleidingen naar een hoger niveau te tillen? Doen! Er zijn binnen Morgen veel mogelijkheden om je talenten te gebruiken. Als pedagogisch medewerker, leidinggevende, planner, pedagogisch coach, roosteraar of medewerker op ons servicecentrum.

Bovendien kun je jezelf binnen onze Morgen Academie blijven ontwikkelen. De Morgen Academie geeft trainingen en workshops aan onze medewerkers, van basistrainingen tot specialisaties. Bijvoorbeeld tot pedagogisch coach of expert, IKC medewerker of roosterexpert.

Laten we kennismaken

Het allerleukste team

Of je nou ‘op de groep staat’, als leidinggevende werkt, of onze vestigingen ondersteunt vanuit het servicecentrum; bij Morgen werk je in het het allerleukste kinderopvangteam van Nederland (en Europa, wat ons betreft…). Met meer dan 500 collega’s zetten we ons dagelijks in voor ‘onze’ kinderen. We zorgen dat zij alle mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen en dat ze met plezier en vertrouwen kunnen spelen, ontdekken en leren.

Deze collega’s vertellen je zelf over hun ervaringen bij Morgen

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!