Eigenwijs geeft de aangeboren talenten van kinderen de ruimte, zodat ieder kind op een natuurlijke manier zorgeloos kan spelen en leren.

Kinderopvang EigenWijsEigenWijs is uniek en vind je op bijzonder locaties; een EigenWijs kinderdagverblijf in Rijswijk midden in de natuur en een kinderdagverblijf in Wateringen in de karakteristieke hoeve Nieuw ZuiderVeld. De BSO locaties zijn op het sportterrein en bij de scouting, zodat er veel mogelijkheden zijn voor de EigenWijze activiteiten rondom de thema’s natuur, creativiteit en sport

EigenWijs geeft de aangeboren talenten van kinderen de ruimte, zodat ieder kind op een natuurlijke manier zorgeloos kan spelen en leren. Klinkt vanzelfsprekend, maar is best EigenWijs! Alle kinderen – weten we uit ervaring – kijken van nature met een creatieve blik naar de wereld. Ze hebben wel 100 aangeboren talenten; tekenen, knutselen, dansen, bouwen, verven, zingen, sporten en verhalen verzinnen. Onze dagopvang en buitenschoolse opvang geven die talenten de ruimte.

Dus geen kant-en-klare modellen. EigenWijs gelooft in een natuurlijke manier van opgroeien en ontwikkelen. Die visie is gebaseerd op Reggio Emilia, waarin de belevingswereld van het kind centraal staat. Ons programma is iedere dag anders. Bij EigenWijs beleef je altijd iets nieuws!

Naar de website van Kinderopvang EigenWijs