Vanuit mijn eigen achtergrond begrijp ik kinderen goed en wil ik ze laten zien dat ze echt alles kunnen bereiken wat ze willen. Ik werk nu 4 jaar bij Morgen, waarvan 3 jaar bij Up Jaagpad met kinderen vanaf 8 jaar. Hier is hier net een grote familie.

Nick | pedagogisch medewerker BSO | Up Jaagpad

De kinderen komen heel graag naar de BSO en voelen zich helemaal op hun gemak. Ik heb ook echt superfijne collega’s. Ik word altijd enorm enthousiast van activiteiten waarbij kinderen lekker hun gang kunnen gaan, zoals kanoën en hutten bouwen.

Het mooie is dat je op de BSO de kans hebt om elk kind echt persoonlijke aandacht te geven en oprecht kunt helpen. Hiervoor werkte ik als onderwijsassistent in het speciaal basisonderwijs en daar was alles meer in beton gegoten. Wat ik hier kinderen graag wil bieden, is een gevoel van veiligheid en vrijheid. Want vanuit dat gevoel kunnen ze echt gaan leren.

Mijn motto is NIVEA; Niet Invullen Voor Een Ander. Ik geloof erin dat we kinderen moeten aanmoedigen om zelf na te denken. Het is fantastisch om te zien hoe ze stappen maken. Ik wil er gewoon zijn om ze dat extra steuntje in de rug te geven.

Het zou geweldig zijn als ze, als ze volwassen zijn, nog eens terugkijken en denken ‘weet je nog wat Nick altijd deed of zei?’

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!