Geen dag is hetzelfde, echt waar! Vandaag begon ik bijvoorbeeld op de voorschoolse opvang. Daarna werkte ik op het ontwikkelplein met een groepje kinderen uit groep 1-2. Na de tussenschoolse opvang verving ik een ziek geworden juf voor de klas. En straks op de buitenschoolse opvang.

Dat is veel schakelen, maar dat vind ik juist zo leuk. Ik voel me helemaal in mijn element. Ik houd van de afwisseling tussen schoolse dingen leren en buiten schooltijd spelenderwijs bezig zijn met de kinderen. Het mooie aan de combinatiefunctie is dat je echt de tijd hebt om een band op te bouwen met de kinderen.

Ik werk al zo’n 16 jaar binnen Morgen op verschillende plekken. Bij Kindcentrum BuitenRijck heb ik mijn plek gevonden. In die tijd heb ik veel kansen gekregen; andere functies en de mogelijkheid voor opleidingen. Ik heb zelfs mijn diploma’s SPW4 en GPM-4 (voor IKC medewerker) gehaald.

Het is fijn dat je door de combinatie de kinderen in beide werelden leert kennen. Ik maak graag een praatje met de kinderen en vind het belangrijk dat ze me kunnen vertrouwen.

Het samenwerken in een kindcentrum maakt het voor de kinderen heel krachtig. Kinderen zien de hele dag dezelfde gezichten: ik ken de kinderen en zij kennen mij. Ik weet wat er speelt bij de kinderen en binnen het team weten we elkaar snel te vinden. We zijn echt een warm team hier bij BuitenRijck. En ook buiten werk doen we veel leuke dingen met collega’s, zoals padel spelen of een keer naar de escaperoom.

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!