De kinderen leren van mij en ik op mijn beurt van de kinderen. Ik geniet volop van hun verwondering, bijvoorbeeld als ze een lieveheersbeestje zien. En het pure in hun reakties, bijvoorbeeld wanneer ze per ongeluk verklappen dat mama een baby’tje in haar buik heeft. Dan krijg je de meest grappige verhalen te horen.

Sharla | pedagogisch medewerker | Up Willem van Rijswijckstraat

Ik zie de kinderen op de peuteropvang. Daar kan ik ze veel meegeven. Als ze 4 jaar zijn en naar de BSO gaan, zie ik ze weer. Dan hebben ze nog steeds die extra aai over hun bol nodig. Dat maakt de combinatie van peuterspeelschool en buitenschoolse opvang zo geweldig.

Door de jaren heb ik binnen Morgen op meer vestigingen gewerkt. En nog steeds ga ik elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk. Het is zo heerlijk om de deur te open en al die blije gezichten te zien. Dan is er natuurlijk ook nog het fijne team. Ik werk nu al ruim 30 jaar in de kinderopvang, waarvan 16 jaar binnen Morgen. En eerlijk gezegd, ik ben er nog lang niet klaar mee. Morgen echt is een leuke organisatie om voor te werken en ze staan altijd voor de klaar.

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!