15 jaar werk ik hier nu en geen dag is hetzelfde. Het voelt niet echt als werk. Het is geweldig om met de kinderen te zijn en leuke activiteiten te doen.

Thomas | pedagogisch medewerker BSO | Up Jaagpad

Bij Up Jaagpad zijn we een outdoor BSO met avontuurlijke activiteiten. Dat past ook wel bij me, want ooit begon ik in de wereld van de sport & entertainment op een recreatiepark. Dat was voordat ik bij Morgen begon en hier mijn papieren haalde.

Samen met mijn collega’s maken we Up Jaagpad tot de BSO waar ik zelf als kind graag naartoe zou zijn gegaan. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik hoor dat een kind niet per se naar de BSO hoeft, maar dolgraag wil komen. Het is heerlijk als spellen een beetje chaotisch worden; nu mag even alles wat thuis normaal niet mag. Bijvoorbeeld bij ‘Levend Bingo’, dan doen we zelf net zo fanatiek mee. Ik vind het super leuk om zelf spelactiviteiten te verzinnen. ‘Wie is de Mol’ is echt een favoriet bij de kinderen. Kinderen zijn dol op het spelletje Risk en daar hebben we toen een ‘levende’ versie van gemaakt. Naast mijn werk op de BSO ga ik nu ook andere BSO’s ondersteunen met de vakantieprogramma’s. Daar heb ik echt zin in!

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!