Bijbaan in de kinderopvang

Zoek jij een leuke (bij)baan in de kinderopvang naast je studie of parttime werk? En het liefst bij jou in de buurt? Dan ben je bij Morgen aan het juiste adres. Je vindt onze vestigingen in Rijswijk, Delft, Den Haag/Ypenburg en Westland/Wateringen. Dus altijd dichtbij.

Wij zoeken jou!

Wil je graag met kinderen werken? En ben je nog bezig met je pedagogische opleiding op HBO of universitair niveau. Of heb je je MBO opleiding afgerond? Of een docentenopleiding, bijvoorbeeld op het gebied van sport of kunst? Kom dan werken als pedagogisch medewerker op een van onze kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang. Het verdient goed en je doet meteen waardevolle praktijkervaring op. We stemmen de werkuren en dagen af op jouw beschikbaarheid.

Over het werken in de kinderopvang

In het kinderdagverblijf werk je met kinderen tussen de 0-4 jaar. Je werkt in een huiselijke sfeer en geeft individuele aandacht aan de kinderen. Op de peutergroep daag je de kinderen uit om rollenspellen te spelen, lekker te bouwen met de blokken en nog veel meer.

Als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en neemt ze mee naar de BSO.  Eerst samen wat eten en drinken en horen hoe de schooldag was. Dan buiten spelen met vriendjes, voetballen op de sportvelden, creatief bezig zijn, kokkerellen of gewoon even niets samen met vriendjes. Samen met het team organiseer je leuke en uitdagende activiteiten. Met in de schoolvakanties een vakantieprogramma. Je werkt na schooltijd en in de schoolvakanties de hele dag.

 

Opleidingseisen

In de kinderopvang kun je met verschillende diploma’s direct aan de slag. Bijvoorbeeld MBO Pedagogisch Medewerker  (niveau 3 ) of Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (niveau 4), maar ook met het diploma Onderwijsassistent.

Voor de buitenschoolse opvang kun je ook met heel andere diploma’s aan de slag! Niet alleen met een sport- of kunstopleiding, maar ook met allerlei docentenopleidingen kun je aan het werk.

Met een HBO-opleiding kun je vanaf je derde leerlaar bij ons werken als pedagogisch medewerker. Bijvoorbeeld Associate Degree Pedagogisch Educatief Medewerker, Pedagogiek, of de Pabo.

Naast je studie doe je relevante werkervaring op en verdien je bovendien goed! Het werken op een BSO kun je goed afstemmen met je studie, stage of vakantie.

⇒ Doe de Diplomacheck of jouw opleiding en diploma erbij staat.

Enthousiast over een bijbaan?

Solliciteren
Kan je niet wachten om samen met de kinderen op ontdekkingstocht te gaan? Solliciteer dan meteen.

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!

×

Samen de mogelijkheden verkennen?

Neem contact op met Ellen

06 29409637
edebruin@kinderopvangmorgen.nl