Kies vandaag voor waardevol werk en maak de overstap naar Morgen.

Wij zoeken jouw talent

Misschien doe je nu werk waar je hart niet ligt, of ben je simpelweg op zoek naar een nieuwe uitdaging. Geloof je net als wij dat goede kinderopvang écht iets betekent in het leven van een kind? Wil je helpen om het fundament te leggen voor haar of zijn verdere leven? Dan zijn jouw skills, talenten en kijk van buitenaf van harte welkom bij Morgen. Via onze eigen Morgen Academie bieden we opleidingen en trainingen aan waar je de benodigde vaardigheden onder de knie krijgt en de juiste papieren behaalt.

"Ik was best goed in mijn werk in de horeca, maar ik vond het niet bepaald inspirerend. De avonden werken ging me ook steeds meer tegenstaan. Nu zorg ik dat 'mijn' kinderen plezier maken, vrienden maken en help ik ze om de wereld te verkennen. De beste stap die ik in jaren heb genomen."
Carla, pedagogisch medewerker

Drie redenen om de switch te maken

pedagogisch expert up

LOL in je werk

Hier heb je LOL in je werk. Plezier, uiteraard. Maar ook Leiderschap, Openheid en Lef. Zaken die iedere werkdag mooier maken en die we daarom toejuichen in ons dagelijks werk.

Klein team, grote ambities

Morgen bestaat uit een aantal merken en integrale kindcentra. Elk merk is uniek, met een eigen identiteit en aanpak. Als medewerker heb je het beste van twee werelden; een hecht team op een kleinschalige vestiging, en de voordelen van een grote organisatie. Een sterke visie op het vak, uitstekende randvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Maak de switch

Altijd in ontwikkeling

Morgen maakt werk van ontwikkeling en opleiding. We hebben zelfs onze eigen Academie. Academie Morgen verzorgt de opleiding van en trainingen voor onze (nieuwe) medewerkers en helpt je in je persoonlijke ontwikkeling.

Ook switchen?

Neem contact op met Ellen

06 29409637
edebruin@kinderopvangmorgen.nl

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!