Bij Morgen vinden wij het belangrijk je te inspireren en enthousiasmeren als professional. De Morgen Academie biedt je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Waardoor je elke dag met plezier werkt en je talenten ontdekt en in kunt zetten.

 

Eigen opleidingen

Bij Morgen vinden we het belangrijk dat je je als professional kunt blijven verbreden en verdiepen. Daarom bieden we in onze eigen Morgen Academie opleidingen en trainingen aan. De Morgen Academie is er voor al onze medewerkers, welk werk je ook doet; er zijn opleidingen voor pedagogisch medewerkers, ondersteuners, medewerkers van het servicecentrum en leidinggevenden. Zo zorgen we dat onze kennis up to date blijft, helpen we je je talenten te benutten en kun je blijven groeien in je werk.

Hier leer je het vak

Morgen is een erkend leerbedrijf  voor de niveaus 2, 3 en 4 voor de BOL. Voor BBL niveau 3 en 4 via open inschrijftrajecten en regelmatig heeft Morgen een eigen maatwerktraject. We staan open voor HBO stagiaires vanuit HBO Pedagogiek, PEP en SPH.

Meld je aan voor een stage of leer-werkplek

Rijk aanbod

Je kunt bij Morgen kiezen uit een grote verscheidenheid aan trainingen. Zo bieden wij de wettelijk verplichte trainingen zoals Signalering Kindermishandeling voortdurend aan, maar ook trainingen gericht op specifiek spel of leeftijdsgroepen zoals Ruimte voor jongens en Kinderen die opvallen. Het aanbod wisselt regelmatig; we helpen je graag om de opleidingen en trainingen te kiezen die bij jou passen. Samen met je leidinggevende bespreek je jouw opleidingswensen of leerdoelen.

Check hier onze Morgen Opleidingsgids 2024

 

Meer informatie over onze opleidingen?

Neem contact op met Barbara Nennie

06 - 1112 3793
bnennie@kinderopvangmorgen.nl

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!