De uitdaging zit voor mij echt in het multiculturele

Rosita is pedagogisch medewerker bij Blauwkapje

Ik voel me gehoord, gezien en gewaardeerd. Ik werkte eerst als uitzendkracht bij Morgen op de Brouwersgracht in Den Haag met kinderen van ouders die een inburgeringscursus deden. Ik vond het werk daar heerlijk en ook van Morgen kreeg ik een heel goede indruk. Ik werd benaderd om als pedagogisch medewerker bij Morgen in dienst te komen. En ik ben gebleven.

De uitdaging van het werken op dit kinderdagverblijf zat voor mij echt in het multiculturele. Ik spreek Nederlands, Hindi en Surinaams en dat was heel handig. Ik kon vooral met het Hindi ouders vaak in hun eigen taal toch beter dingen uitleggen en op hun gemak stellen. Ouders brengen een deel van hun hart – hun kind – bij ons. Het vertrouwen dat je krijgt, vind ik fantastisch. Echt heel mooi dat ik iedere keer mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een kind. En dat je lief en leed met de kinderen en hun ouders deelt.

Ik vind Morgen na 14 jaar nog steeds een goede organisatie. Je wordt gehoord er wordt menselijk met je omgegaan. Als er problemen zijn, zoeken ze samen met jou naar een oplossing. Je wordt gewaardeerd bijvoorbeeld door kleine attenties of leuke bijeenkomsten. Morgen gaat goed met medewerkers om; in goede en in minder goede tijden. Dat vind ik belangrijk.

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!