Zet je kennis en ervaring om naar een diploma

Heb je wel werkervaring, maar geen erkend diploma om in de kinderopvang aan de slag te gaan? Samen zorgen we ervoor dat je snel een erkend diploma hebt. Dit doen we in een EVC-traject met een verkorte maatwerk opleiding. Je kunt meteen aan de slag in een van onze kindercentra.

Eerder Verworven Competenties (EVC)

Voor wie is EVC?

Bijvoorbeeld als je diploma niet (meer) kwalificeert voor pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang, peuteropvang of dagopvang. Of als je wel de nodige kennis en ervaring hebt in het werken met kinderen, maar niet het vereiste diploma. Bijvoorbeeld omdat je al jarenlang actief bent als begeleider in de scouting of in jeugdkampen. Dan is een EVC-traject misschien iets voor jou.

Wil je weten wat er mogelijk is met jouw kennis en ervaring?

Aanmelden
Meld je aan en download je cv. Dan nemen we contact met je op.

Hoe werkt een EVC-traject?

EVC staat voor erkenning van Eerder Verworven Competenties. Dit betekent dat wat je geleerd hebt op school, in je werk of privé wordt beoordeeld en erkend. In een EVC-traject maken we zichtbaar welke kennis, inzichten en ervaringen je hebt opgedaan. Dat doen we samen. Het resultaat wordt vastgelegd in een Ervaringscertificaat.

Als dat nodig is verzorgen we een maatwerk opleiding. Afhankelijk van je kennis en ervaring duurt deze opleiding 6 maanden tot 1,5 jaar. Je hebt geen school, maar doet praktijkopdrachten in het kindercentrum; deels in werktijd en deels in je eigen tijd. Je wordt begeleid door een werkbegeleider; dit is iemand op de groep, een leidinggevende of praktijkopleider.

In mijn EVC-traject leer ik vooral in de praktijk

Bob, pedagogisch medewerker in ontwikkeling

Werken met kinderen was mij niet vreemd. Ik verzorgde namelijk al workshops voor kinderen in musea. Ook run ik mijn eigen ontwerpstudio, maar zocht naar een manier om met kinderen een band op te bouwen. Dat werd een baan bij BSO EigenWijs Schilpkasteel met een EVC-traject. Lees meer

Bob, pedagogisch medewerker bij EigenWijs

De voordelen van een EVC-traject bij Morgen

  • Zonder vereist diploma kun je toch meteen aan de slag
  • Je kunt elk moment van het jaar starten met EVC
  • Je verdient meteen
  • Morgen betaalt je studiekosten.

Alle informatie over EVC op een rijtje

  • Diploma: pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 (erkend diploma)
  • Startdatum: elk moment
  • Vorm: maatwerkopleiding met praktijkopdrachten in het kindercentrum
  • Studiekosten: Morgen betaalt je studiekosten
  • Contract: leer/arbeidsovereenkomst voor minimaal 20 uur per op het kinderdagverblijf en minimaal 12 uur op de BSO als pedagogisch medewerker in ontwikkeling. Met daaraan gekoppeld een studieovereenkomst.
  • Salaris: inschaling: volgens de CAO Kinderopvang schaal 5, bij fulltime dienstverband (36 uur) €2.071. En met je diploma op zak schaal 6 bij fulltime dienstverband (36 uur) €2.242.

3 redenen om voor Morgen te werken

EVC

Werk dat ertoe doet

Werken voor kinderen, mooier kan eigenlijk niet. Morgen heeft geen winstoogmerk en vervult een maatschappelijke rol. Hier help je kinderen de basis te leggen voor hun verdere leven, vergroot je hun mogelijkheden en doe je werk dat er écht toe doet.

Werken voor Morgen

Jouw talent telt

Wij geloven in jouw talent. Bij Morgen krijg je veel vrijheid om je eigen werk in te richten en vorm te geven. Wil je vaak naar buiten, sportief bezig zijn, techniek, cultuur of creativiteit ontdekken? Hier is (bijna) alles mogelijk.

Werken voor Morgen

Een hecht team

Iedereen krijgt een warm welkom, met een uitgebreid inwerkprogramma. Je wordt niet in het diepe gegooid maar krijgt volop begeleiding. Je leert de organisatie, je collega’s en vestiging goed kennen. Zo bouwen we aan een hechte organisatie, waarin jij je thuis voelt en je mooiste werk kunt doen!

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!

×

Samen de mogelijkheden verkennen?

Neem contact op met Ellen

06 29409637
edebruin@kinderopvangmorgen.nl