Sport4Kids zorgt dat kinderen op de kinderopvang en de basisschool kunnen genieten van de allerleukste sport- en bewegingsactiviteiten!

Impuls tot sporten en bewegen

Sport4KidsDe sportactiviteiten en workshops zijn een fantastische extra impuls voor kinderen vanaf twee jaar om lekker te gaan sporten en bewegen. Bewegen, plezier maken en samenwerken staan voorop. Hoogtepunt is de jaarlijkse sportdag in het Rijswijkse sportcomplex De Schilp met voor elke leeftijd een uitdaging met een verrassing!

Bewegen is belangrijk! Het is ontzettend goed als kinderen al op jonge leeftijd leren om te bewegen. Niet alleen omdat we steeds minder bewegen, maar ook omdat beweging, sport en spel de ontwikkeling van de hersenen stimuleert. Uit studies blijkt bovendien dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en dat schoolprestaties verbeteren wanneer ze afwisselend leren en bewegen.
Marco van Trier, Sport4Kids

Groeiend aanbod

Sport4Kids verzorgt super leuke, inspirerende sport- en bewegingsactiviteiten voor kinderen. Dit doen zij op de vestigingen van Morgen en op een groeiend aantal plekken daarbuiten.

Kinderopvang Morgen | Gezonde kinderopvang

Sporten met peuters

In de ochtend is Sport4Kids te vinden op kinderdagverblijven of peuteropvang voor de peutergym. De kinderen leren spelenderwijs vaardigheden als kleuren herkennen, tellen en balanceren. Er is ruimte om lekker te rennen, springen, ballen, draaien en koppeltje duikelen. Alles wat thuis niet altijd kan of mag!

Sport4Kids

Sporten en bewegen tijdens de overblijf

Tijd voor een sportieve lunch! We verzorgen graag sport- en bewegingsactiviteiten op maat tijdens de overblijf. Met ruimte om even te ontspannen, wat energie kwijt te raken en weer op te laden voor de rest van de dag. Zo zijn we tijdens de lunchpauze op school lekker sportief en gezond bezig.

Kinderopvang Morgen | Samen voor Morgen

Sporten en bewegen bij de buitenschoolse opvang

Ons team laat kinderen op de BSO kennismaken met verschillende sporten. Regelmatig verrassen zij de kinderen met minder bekende sporten als Flag Football, Lacrosse, KanJam, Boogschieten, Handbal, Boksen of Judo.

Uniek initiatief

Het initiatief voor Sport4Kids is bedacht en gerealiseerd door ons eigen team van enthousiaste pedagogisch medewerkers met een sportopleiding. Ze ontwikkelden een combinatie van spel, sport en vrije beweging die volgens hen miste in het aanbod. Waarmee kinderen leren bewegen, zelfvertrouwen ontwikkelen en ook nog eens heel veel plezier hebben.

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw school of vereniging? Bij ons ben je voor leuke en uitdagende activiteiten aan het juiste adres.

Kom in beweging!

Neem contact op met Marco van Trier

06 58022453
s4k@kinderopvangmorgen.nl