Stage lopen of werk en leren combineren. Het kan allebei bij Morgen. Wij zijn  een erkend leerbedrijf voor BOL niveau 2,3 en 4 en BBL niveau 3 en 4. Voor BBL is er een open inschrijftraject. Ook heeft Morgen regelmatig een eigen BBL maatwerktraject. We staan open voor HBO stagiaires vanuit HBO Pedagogiek, PEP en SPH.

Je leert het vak bij een erkend leerbedrijf

Je wordt vakkundig opgeleid door gecertificeerde werkbegeleiders die worden ondersteund door een praktijkopleider. Wij werken samen met de SBB -Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Zij ondersteunen leerbedrijven bij het vormgeven en uitvoeren van de beroepspraktijk vorming- BPV.

Je kunt op verschillende manieren je diploma halen, via een BOL of BBL traject, maar ook een EVC traject is een mogelijkheid.

 

De beroeps opleidende leerweg (BOL)

Voor je MBO opleiding volg je een korte stage om praktijkervaring op te doen. Dit zijn blokken van 20 weken.

De beroeps begeleidende leerweg (BBL)

Bij BBL combineer je werken met leren. Je gaat vooral werken (3 dagen) en één dag naar school. Je leert in de praktijk, als student-werknemer, door zelf te doen en te ervaren.

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Je hebt kindgerichte werkervaring, maar niet het juiste diploma. Een Erkenning van Verworven Competenties-procedure (EVC-procedure) kan dan uitkomst bieden. Dat is een versneld traject op basis van jouw kennis en kunde, om de vereiste kwalificatie te halen. Je werkt als pedagogisch medewerker in ontwikkeling. Samen met jou stellen we een ontwikkelplan op waarmee je aan de slag gaat om je diploma zo snel mogelijk te halen.

Volop uitdaging, variatie en ontwikkelingskansen

Tijdens je stage of opleidingstraject heb je veel plezier, kun je oefenen, ervaring en deskundigheid opdoen en leren. We werken graag samen; dat vinden we belangrijk en leuk. Omdat we erin geloven dat je samen een beter resultaat krijgt dan alleen. Samen werken is vertellen waarmee je bezig bent, nieuwsgierig en eerlijk zijn, vragen durven stellen en open staan voor nieuwe ideeën, werkwijzen en feedback.

Wij bieden je de gelegenheid om te onderzoeken hoe jij vanuit jouw rol zoveel mogelijk invloed kan hebben op het spelenderwijs leren van kinderen. Dat kan bij een van onze kinderopvangmerken en integrale kindcentra, die samen allerlei vormen van kinderopvang aanbieden. Allemaal vanuit één gedeelde visie.

Stagevergoeding

Morgen biedt een stagevergoeding en bij BBL en EVC een inschaling volgens de cao kinderopvang.

Stage klaar en dan?

Kom bij ons werken! Misschien blijf je als pedagogisch medewerker op de vestiging waar je stage hebt gelopen. Of je wilt je verder ontwikkelen en ontdekken of één van de andere merken van Morgen goed bij jou past. Je vindt hier onze vacatures.

Jezelf ontwikkelen stopt niet als je klaar bent met je stage en je bij ons als pedagogisch medewerker aan de slag gaat. Er is nog veel meer te leren. Bekijk de mogelijkheden bij onze Morgen Academie

 

Morgen Academie | werken aan kindontwikkeling en die van jezelf

Meld je aan

Neem contact op met Miranda Breman

06 58022604
mbreman@kinderopvangmorgen.nl