Geschreven door Judith van Veen

Stichting Rijswijkse Kinderopvang heeft een nieuwe naam: Kinderopvang Morgen. Ons doel? Goede kinderopvang voor iedereen bereikbaar maken. Alle kinderen van vandaag én morgen moeten de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Hun toekomst begint nu!

Maak kennis met Morgen

Onder de nieuwe naam Morgen zetten we ons in voor kinderopvang en kindontwikkeling in Rijswijk, Den Haag, Delft en Westland. Zo gaan we op weg naar een mooier morgen. Dat is wat ons inspireert en dus laten we dat graag weerspiegelen in onze naam.

Sterk fundament

Onze merken bieden kinderopvang om trots op te zijn. Bij Morgen draait alles om spelen, leren en vooral het ontdekken van ieders talenten. Wij staan voor gelijke kansen voor ieder kind, een steuntje in de rug waar nodig en goede aansluiting op het onderwijs. Eigenlijk legt Morgen een sterk fundament voor het verdere leven.

Morgen staat midden in de samenleving. We willen goede kinderopvang voor iedereen: wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Het maakt dus niet uit waar je wieg staat, bij ons krijgen alle jongens en meisjes de kans om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Wij maken ons sterk voor de allerbeste kinderopvang van baby’s, peuters, kleuters en meer.

Lokaal hart

Morgen heeft een maatschappelijke missie. Want goede kinderopvang is niet alleen fijn voor de kinderen, we denken ook dat het onze samenleving beter maakt. Tenslotte gaat het hier om de volwassenen van de toekomst.

De scholen, gemeentes en andere organisaties in ons netwerk rond kinderen zien wij als partners. Want Morgen heeft een lokaal hart. Samen met al deze partijen om ons heen werken we aan initiatieven op maat. Goed voor de buurt, goed voor elkaar. Dat is wat wij – als organisatie zonder winstoogmerk – steeds voor ogen houden.

50 jaar kennis en ervaring

Morgen omvat meer dan kinderopvang alleen. We delen namelijk al ruim 50 jaar onze kennis en ervaring op het gebied van kindontwikkeling. We verbinden partijen, geven advies en verdiepen ons in de regelgeving. Zo proberen we samen een positieve draai te geven aan de start van onze jongste jeugd.

Ontdek onze merken

Onder de naam Morgen komen verschillende opvangmerken samen. Allemaal met een eigen identiteit en werkwijze. Wat ze delen is de pedagogische visie van Morgen én natuurlijk de kwalitatief goede kinderopvang. We hebben bijna 40 vestigingen in Den Haag-Ypenburg, Rijswijk, Delft en Westland-Wateringen. Hieronder de merken.

Kinderopvang

Blauwkapje
True Colors childcare
Kinderopvang EigenWijs
Up Kinderopvang

Integrale kindcentra

En ook dit is Morgen

Sport4Kids
Morgen Academie