Maak de overstap

Wil jij dolgraag aan de slag in de kinderopvang, maar heb je niet het juiste diploma? Dan leiden we je op! Morgen biedt je de kans om je betaald te laten (om)scholen naar je droombaan in de kinderopvang. Dat doen we in onze eigen Morgen Academie. Je leert in een BBL-traject en gaat gelijk aan de slag in een van onze kindercentra. Je verdient meteen en wij betalen je opleiding.

BBL 2023

Wij zoeken jou!

De leukste kinderopvangorganisaties in Den Haag-Ypenburg, Rijswijk, Delft en Westland-Wateringen zoeken jouw talent! Kun jij net zo inspirerend over de natuur vertellen als Freek Vonk? Ben jij net zo’n knutselaar als Willie Wortel? Dans jij net zo makkelijk als Beyoncé?

Combineer werken en leren bij Kinderopvang Morgen en inspireer kinderen met jouw talent! Vanzelfsprekend heb je passie voor kinderen en word je echt blij om samen met hen de wereld te ontdekken.

Kies vandaag voor waardevol werk en maak de overstap naar Morgen

Beroeps Begeleidende Leerweg

Zo werkt een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) bij Morgen: Je werkt 3 dagen per week en gaat 1 dag naar school. De rest van de tijd gebruik je om je opdrachten te maken en te studeren.

Werken en leren combineren

Na de kennismaking zoeken we een vestiging die goed bij je past. We zorgen voor goede begeleiding met een eigen werkbegeleider op de vestiging en ondersteund door een praktijkopleider. Je gaat direct aan de slag op een kinderdagverblijf met kinderen van 0-4 jaar, soms in combinatie met buitenschoolse opvang met kinderen van 4-12 jaar. Tegelijkertijd start je met de opleiding in onze eigen BBL-klas. Een dag per week is er een lesdag op onze Morgen Academie in Rijswijk en/of ROC Mondriaan in Den Haag. Zo is er een mooie balans tussen leren en ervaring opdoen in de praktijk!

Je kunt aan dit mooie werk-leertraject meedoen als je

  • minimaal 21 jaar bent
  • in Zuid-Holland woont
  • goed Nederlands spreekt (in je opleiding moet je taalniveau 3F halen)
  • echt heel blij wordt van kinderen
  • doorzettingsvermogen hebt.

Op zoek naar een werkplek?

Ben je al met je opleiding bezig en zoek je nog een werkplek? Neem dan contact met ons op en vul het formulier in.

Waar kun je aan de slag?

Morgen is de koepel van lokale kinderopvangmerken in Den Haag-Ypenburg, Rijswijk, Delft en Westland-Wateringen. Onder Morgen vallen 8 merken met samen bijna 40 vestigingen in de regio. Elk met een eigen identiteit en gevoel, maar vanuit één gedeelde visie en dezelfde professionaliteit.

Kinderopvang Morgen en de merken

BBL

We doen het samen

Praktijkopleiders Anita en Maaike ondersteunen jou als BBL-er.

3 redenen om voor Morgen te werken

Werken voor Morgen

Werk dat ertoe doet

Werken voor kinderen, mooier kan eigenlijk niet. Morgen heeft geen winstoogmerk en vervult een maatschappelijke rol. Hier help je kinderen de basis te leggen voor hun verdere leven, vergroot je hun mogelijkheden en doe je werk dat er écht toe doet.

Werken voor Morgen

Jouw talent telt

Wij geloven in jouw talent. Bij Morgen krijg je veel vrijheid om je eigen werk in te richten en vorm te geven. Wil je vaak naar buiten, sportief bezig zijn, techniek, cultuur of creativiteit ontdekken? Hier is (bijna) alles mogelijk.

Up Derde Werelddreef

Een hecht team

Iedereen krijgt een warm welkom, met een uitgebreid inwerkprogramma. Je wordt niet in het diepe gegooid maar krijgt volop begeleiding. Je leert de organisatie, je collega’s en vestiging goed kennen. Zo bouwen we aan een hechte organisatie, waarin jij je thuis voelt en je mooiste werk kunt doen!

Ontwikkel jezelf

Morgen maakt werk van ontwikkeling en opleiding. We hebben zelfs onze eigen Academie. Onze Morgen Academie verzorgt de opleiding van en trainingen voor onze medewerkers en helpt je in je persoonlijke ontwikkeling.

Morgen Job Alert

Naam
Akkoord(Vereist)
Als je je inschrijft ga je akkoord met onze privacy-regels en mogen we je alerts sturen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Morgen Job Alert

Geen vacature meer missen? Schrijf je in op de Morgen Job Alert!

×

Samen de mogelijkheden verkennen?

Neem contact op met Ellen

06 29409637
edebruin@kinderopvangmorgen.nl